Öppet hus

Träffpunkt för både nyblivna och erfarna biodlare. Tisdagskvällarna i bigården start tisdag 1 juni från kl 18.00 2021, hos Freddy på Hussebo, Lillmalmsvägen 19 i Vårsta. Sista träffen blir den 17 augusti

Vi följer binas utveckling vecka för vecka och vidtar de åtgärder som behövs.
Coronapandemin är ännu inte över men vi gör som förra sommaren håller självklart avstånd och följer i övrigt de allmänna rekommendationer som gäller.
Tyvärr, p.g.a. corona kan vi inte servera kaffe

Freddy Duwe´s bigård ”Hussebo” i Vårsta samlas biodlare från hela Stockholmsregionen och åtskilliga långväga gäster på tisdagskvällar under högsommaren. Så har de gjort de senaste 25 åren. Besökarna har sett honom sköta om sina bin, prova nya metoder och material. Lärt av en yrkesman som strävar efter rationell hantering. Till binas fromma och med hög kvalitet på honung som främsta mål.

Välkomna till nytt Öppet hus 2021. För aktuell information om träffarna se www.tumbabiodlarna.se och här på www.freddyduwe.com.

En artikel om Freddy´s Öppet hus kan läsas hos Allt om biodling. Filmer kan ses nedan.

Ove Friblad och Freddy Duwe från Tumbaortens Biodlareförening visar hur avläggare görs i en och samma bigård, på Freddy’s Öppet Hus, 28:e maj 2019.

Lasse Hellander berättar med ett hollistiskt perspektiv om situationen i världen, om biodlingen och de hot och möjligheter som vi står inför. Lasse är debattör, föreläsare, lobbyist, rådgivare, samordnare, informatör, expert på mat och odling, GMO-motståndare, ekolog och biälskare. Läs mer om Lasse på ekolasse.se. Föredraget hölls hos Freddy Duwe´s Öppna Hus i Vårsta den 7:e augusti 2018.